Koerier Papendrecht

Woont of werkt u in Papendrecht of omgeving en bent u op zoek naar een koerier in Papendrecht voor goederentransport? Maak dan eens kennis met Veldwerk Koerier, een allround koeriersdienst die werkzaam is vanuit de regio en transportdiensten aanbiedt door heel Europa.

Snel en direct service

Als koerier in Papendrecht zijn wij in staat om uw goederen binnen 45 minuten na ontvangst van uw opdracht, af te halen op het door u aangegeven afhaaladres. Vervolgens brengen wij uw zending zonder opslag of overslag, direct naar de gewenste bestemming.

Ook voor lange lengtes

Onze koerier in Papendrecht heeft de beschikking over een buis op het dak van de bus. Hierdoor zijn ook lengtes met een diameter van max. 10 cm. en een lengte van max. 620 cm. (max. 50 kg.) veilig en snel door onze koerier te vervoeren. Voor grotere afmetingen of gewichten hebben we uiteraard ook mogelijkheden vanuit onze vestiging in De Lier.

Dag en nacht bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar voor het aanmelden van zendingen. Bij iedere opdracht zorgen wij voor passend vervoer op maat, waardoor u voor iedere transportvorm betaalt voor hetgeen u afneemt.

Wij staan voor u klaar

Ons koeriersbedrijf is al vele jaren volledig gericht op service en betrouwbaarheid. Profiteer van deze elementen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. De koerier Papendrecht staat graag voor u klaar.

Meer weten?