Vacatures

Vrachtwagenchauffeur vanuit Amsterdam Zuidoost

Per direct zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met standplaats Amsterdam. In deze functie distribueer je bouwmaterialen op een route met 15 tot 25 adressen in de regio rond Amsterdam. Je begint op werkdagen 's morgens om 06:30 uur in Amsterdam Zuidoost en bent over het algemeen halverwege de middag weer terug. Het is een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is en je soms wat creativiteit nodig hebt in het vinden van nieuwbouw-locaties. In de weekends ben je in principe altijd vrij.

Je zou binnen ons team kunnen passen als je servicegericht bent en meedenkt met de klant. Verder neem je je vak serieus en ga je zorgvuldig met de goederen van de klant en met ons materieel om. Je kent het enorme belang van ladingzekering en veilig werken. Je kent de rij- en rusttijdenwet en de verkeersregels en houd je hier ook aan. Een Code 95-vermelding op je C-rijbewijs is noodzakelijk voor de uitvoering van je werkzaamheden. Binnen ons team heerst het gevoel dat Veldwerk van ons allemaal is en samen gaan we ervoor.

We bieden je een contract voor tenminste 2080 uur per jaar, wat neerkomt op gemiddeld 40 uur per week. In de drukke periodes zal dat misschien wat meer zijn en in de rustigere periode misschien wat minder.

De salariëring gaat bij ons volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer over de Weg (functieloonschaal D). Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie of vul direct ons online sollicitatieformulier in.

Helaas, momenteel hebben we verder geen vacatures

Op dit moment hebben wij verder helaas geen vacatures. Wanneer je een open sollicitatie stuurt, zullen we je gegevens opnemen in ons bestand. Zodra er in de toekomst een passende vacature ontstaat, zullen we je mogelijk nog benaderen om te zien of je interesse nog altijd bestaat.