Motorkoerier Service

Het verkeer in de Randstad wordt steeds drukker en het lijkt wel of de spits steeds langer duurt. Wat nu als uw zending toch met veel spoed in de spits weggebracht moet worden? Dan biedt de Motorkoerier Service van Veldwerk Koerier wellicht uitkomst.


Professionele werkwijze

Onze goed getrainde, professionele motorkoerier kan (mits hij beschikbaar is) doorgaans binnen tien minuten na uw telefonische opdracht vertrekken vanaf onze vestiging in De Lier om uw zending op te halen. Aansluitend wordt uw zending zo snel mogelijk afgeleverd, waarbij we uiteraard wel binnen de grenzen van de wet opereren. Ook de veiligheid zal nooit ofte nimmer uit het oog verloren worden. Net als bij onze andere diensten, gaan we vakkundig te werk en is uw zending bij ons in goede handen.

Medische spoedkoerier   

Hoewel we geen toestemming hebben om met optische en geluidssignalen te rijden, kan onze motorkoerier zeker ook met medisch urgente zendingen op pad gestuurd worden.


U zult begrijpen dat we niet alle zendingen op de motor kunnen vervoeren, daarom hanteren we de volgende maximum afmetingen en gewicht: 37x30x23 cm en 10 kg.
Voor grotere zendingen hebben we in de meeste gevallen een passende auto beschikbaar, die uw zending over het algemeen ook heel snel kan ophalen.


Indien u dit wenst, sturen we u een e-mail bij aankomst van uw zending met de aflevergegevens. Wij vervoeren onder AVC-, AVK- of CMR-condities.