Opslag Service

Opslag is een onmisbare schakel in uw distributieketen. Opslaan, overslaan, ompakken en/of inpakken: er moet heel wat gebeuren voor uw goederen in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats terecht komen. Veldwerk Koerier heeft in al deze facetten een ruime ervaring en heeft hiervoor de beschikking over een verwarmde en beveiligde opslagruimte van ca. 600 m². Tevens hebben we de beschikking over handpompwagens en een heftruck om gemakkelijk en snel te kunnen laden en/of lossen.

Werkt u vanuit huis?

Wellicht werkt u als ZZP'er vanuit huis en heeft u uw schuur of logeerkamer vol met voorraad staan. Ook dan kan onze Opslag Service een ideale oplossing voor u zijn. U kunt er dan voor kiezen uw voorraad bij ons in De Lier op te slaan. Uw leveranciers kunnen uw bestellingen hier alle werkdagen afleveren en wij bellen u meteen zodra er een zending voor u is binnengekomen. U heeft weer ruimte in uw schuur of logeerkamer, hoeft nooit meer thuis te wachten op leveranciers die aanleveren en betaalt iedere maand slechts een bescheiden bedrag aan opslag per palletplaats.

Ook voor uw buitendienst-medewerkers

Wanneer u buitendienst-medewerkers of monteurs heeft in de regio Westland, Den Haag, Delft of Rotterdam, maar zelf elders in het land gevestigd bent, kunt u ervoor kiezen uw buitendienst-medewerkers onderdelen die zij nodig hebben op te laten halen bij uw bedrijf. Als deze medewerker de spullen niet met spoed nodig heeft, kunt u ze naar zijn/haar huisadres sturen, met het risico dat daar niemand aanwezig is. U kunt er echter ook voor kiezen de goederen voor al uw buitendienst-medewerkers in deze regio bij Veldwerk Koerier af te (laten) leveren. Zodra er een pakket binnenkomt, bellen wij de desbetreffende buitendienst-medewerker en hij/zij kan de spullen bij ons ophalen wanneer het het beste uitkomt of we kunnen ze afleveren bij uw medewerker waar die op dat moment aan het werk is.