Hét koeriersbedrijf voor de regio's Westland, Delft, Oostland, Rotterdam Rijnmond, Hoeksche Waard en Drechtsteden

Veldwerk Koerier is al meer dan 30 jaar een begrip in het Westland en omgeving. Zoekt u een betrouwbare en ervaren koerier in het Westland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veldwerk heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een koerier met een landelijk dekkend netwerk dat is voortgekomen uit onze steunpunten in Delft, Vlaardingen, Den Haag en Oud-Beijerland. 

Hoewel ons hoofdkantoor nog altijd gevestigd is in het Westland, beschikken wij op diverse plaatsen in Zuid-Holland over eigen koeriers, zodat snel en betrouwbaar vervoer in een grote regio buiten het Westland gegarandeerd is. Ook buiten Zuid-Holland hebben we goede contacten met collega-koeriers waardoor we snel kunnen schakelen.

Wij komen onze afspraken na

De wensen van u als klant staan te allen tijde centraal en we komen altijd onze afspraken na. Wij realiseren het transport precies zoals wij met u hebben afgesproken.

Basis voor een duurzame relatie

U kunt gebruikmaken van een groot aantal diensten, waardoor er altijd een service is die bij u past. De eerlijke prijzen en het persoonlijke contact zijn daarbij de basis voor een duurzame relatie met onze klanten.

Volledig flexibele vervoersafspraken

Of u nu op zoek bent naar koel- of vriesvervoer, palletvervoer naar Frankrijk, per direct een zending heeft die van Maastricht naar Groningen moet of een pakket versturen wilt naar Amerika, bij ons is vrijwel alles mogelijk