Koerier Drechtsteden

Bent u al zoekende naar een koerier in de regio Drechtsteden beland op deze website? Dan bent u aan het juiste adres. Veldwerk Koerier is al jaren een toonaangevende koeriersdienst in de regio Drechtsteden. Het is tenslotte al weer ruim 7 jaar geleden dat we onze eerste auto in Papendrecht stationeerden, zodat we onze klanten nog beter konden gaan bedienen. Met een ruime kennis en meer dan 30 jaar ervaring bieden wij voor al onze klanten de kwaliteit die zij mogen verwachten van een ervaren koeriersbedrijf.

Spoedopdrachten in de Drechtsteden

Of uw bedrijf nu gevestigd is in Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht: we kunnen over het algemeen binnen 45 minuten uw zending afhalen en direct naar de plaats van bestemming brengen.

Staat er een productielijn stil of heeft uw klant uw goederen direct nodig? U kunt onze planning telefonisch 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor spoedopdrachten.

Andere vervoersbehoefte?

Ook voor contractvervoer bent u bij ons aan het juiste adres: samen met u zoeken we de juiste oplossing voor uw vervoersbehoefte. Of hiervoor één of twintig auto's nodig zijn, alles is bespreekbaar.

Voor grote en zware zendingen kunnen wij vanaf onze vestiging in De Lier ook diverse soorten vrachtauto's inzetten. Hierdoor bent u zeker van ruime mogelijkheden voor uw koeriers- of sneltransport-opdrachten.

Aangenaam kennis te maken

Wilt u liever eerst meer informatie over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen? U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking.