Koerier Oostland

Veldwerk Koerier is al meer dan 30 jaar als koerier actief vanuit het Westland, maar we hebben ook eigen voertuigen beschikbaar voor de regio Oostland. Waar in het Westland de tuinbouw een grote rol speelt, is dat zeker ook in de gemeente Lansingerland en omstreken het geval. Daardoor zijn we al vele jaren bekend met deze regio.

Spoedopdrachten in Oostland

Of uw bedrijf nu gevestigd is in Bleiswijk, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Bergschenhoek, Moerkapelle, Waddinxveen of Zevenhuizen: we kunnen over het algemeen binnen 45 minuten uw zending afhalen en direct naar de plaats van bestemming brengen.

Staat er een productielijn stil of heeft een supermarkt geen brood meer? U kunt onze planning telefonisch 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor spoedopdrachten.

Andere vervoersbehoefte?

Ook voor contractvervoer bent u bij ons aan het juiste adres: samen met u zoeken we de juiste oplossing voor uw vervoersbehoefte. Of hiervoor één of twintig auto's nodig zijn, alles is bespreekbaar.

Voor grote en zware zendingen kunnen wij vanaf onze vestiging in De Lier ook diverse soorten vrachtauto's inzetten. Hierdoor bent u zeker van ruime mogelijkheden voor uw koeriers- of sneltransport-opdrachten.

Aangenaam kennis te maken

Wilt u liever eerst meer informatie over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen? U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking.