Koerier Vlaardingen

Veldwerk Koerier is al 30 jaar een begrip in het Westland en omgeving. Zoekt u een betrouwbare en ervaren koerier in Vlaardingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Veldwerk heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een koerier met een landelijk dekkend netwerk dat is voortgekomen uit onze steunpunten in Delft, Vlaardingen, Den Haag en Oud-Beijerland. Het hoofdkantoor is echter nog altijd gevestigd in het Westland. Op diverse plaatsen in het land beschikken wij over transportmiddelen, zodat snel vervoer mogelijk is.


Wij komen onze afspraken na

De wensen van u als klant staan te allen tijde centraal en we komen altijd onze afspraken na. Wij realiseren het transport precies zoals wij met u hebben afgesproken.

Basis voor een duurzame relatie

U kunt gebruik maken van een groot aantal diensten, waardoor er altijd een service is die bij u past. De eerlijke prijzen en het persoonlijke contact zijn daarbij de basis voor een duurzame relatie met onze klanten.

Vrijwel alles is mogelijk

Of u nu op zoek bent naar koel- of vriesvervoer, palletvervoer naar Frankrijk, per direct een zending heeft die van Maastricht naar Groningen moet of een pakket versturen wilt naar Amerika, bij ons is vrijwel alles mogelijk.