Koerier Westland

Veldwerk Koerier is al meer dan 30 jaar een begrip in het Westland en omgeving. Zoekt u een betrouwbare en ervaren koerier in het Westland of Midden-Delfland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze wortels zijn en blijven in het Westland en de Westlandse aanpakkers-mentaliteit is ons dan ook niet vreemd. Wel beschikken wij op diverse plaatsen in Zuid-Holland over eigen transportmiddelen, zodat snel en betrouwbaar vervoer in een grote regio buiten het Westland gegarandeerd is. Ook buiten Zuid-Holland hebben we goede contacten met collega-koeriers waardoor we altijd snel kunnen schakelen. 

Spoedopdrachten in het Westland

Of uw bedrijf nu gevestigd is in De Lier, Den Hoorn, 's-Gravenzande, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Schipluiden, Ter Heijde, Wateringen of 't Woudt: we kunnen over het algemeen binnen 45 minuten uw zending afhalen en direct naar de plaats van bestemming brengen.

Staat er een productielijn stil of heeft een supermarkt geen brood meer? U kunt onze planning telefonisch 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor spoedopdrachten.

Andere vervoersbehoefte?

Ook voor contractvervoer bent u bij ons aan het juiste adres: samen met u zoeken we de juiste oplossing voor uw vervoersbehoefte. Of hiervoor één of twintig auto's nodig zijn, alles is bespreekbaar.

Voor grote en zware zendingen kunnen wij vanaf onze vestiging in De Lier ook diverse soorten vrachtauto's inzetten. Hierdoor bent u zeker van ruime mogelijkheden voor uw koeriers- of sneltransport-opdrachten.

Aangenaam kennis te maken

Wilt u liever eerst meer informatie over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen? U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvende kennismaking.