9,3/10
100% beveelt ons aan
Spoedopdracht? Bel 0174 - 418 301
Spoedopdracht? Bel 0174 - 418 301
Onze diensten

Contract Service.

Dagelijks vervoer op maat: het summum van ontzorging.

Wanneer uw goederen dagelijks vervoerd moeten worden en misschien zelfs een specialistische behandeling vereisen, is onze Contract Service een goede oplossing. Onze dienstverlening wordt in dat geval compleet voor u op maat ingericht, zodat onze diensten naadloos aansluiten op uw wensen.

Geen stress, want uw klant is voor ons meer dan een adres.

Of het nu gaat om PVC-buizen, milieumonsters, vleeswaren of producten voor de tuin- en landbouw, alles is bespreekbaar. Gekoeld of verwarmd vervoer? Geen probleem! Lokaal, regionaal, nationaal of internationaal? U zegt het maar.

De belangrijkste reden om voor onze Contract Service te kiezen, is de complete ontzorging. Geen uitdagingen meer bij ziekte of vakantie van de eigen chauffeur(s), geen zorgen meer over het onderhoud van de voertuigen en indien u dit wenst, nog altijd een auto in uw huisstijl en een chauffeur in uw bedrijfskleding. Eventueel is overname van voertuigen en/of chauffeurs ook een optie.

Custom-made app development.

Softwarematig hebben we de kennis in huis om, indien noodzakelijk, een app te ontwikkelen om de datastromen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Deze service gaat dus veel verder dan alleen van A naar B rijden.

Openheid van zaken.

Natuurlijk zijn onze tarieven voor de Contract Service ook maatwerk, maar wel zeer transparant, doordat we met een open calculatie werken. Continuïteit in het partnerschap met onze klanten heeft altijd prioriteit.

Familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring op de teller.