Even voorstellen: Scania P320 koelvrachtauto

 

Scania P320

Al jaren hebben wij de mogelijkheid om uw goederen geconditioneerd te vervoeren. In het begin met koel- en vriesbussen en de laatste jaren hebben we heel wat ritten uitgevoerd met onze actieve koel- en vriesunits die in een ongekoeld voertuig kunnen worden gezet. Hiermee werden onze voertuigen veel flexibeler inzetbaar.

 

Natuurlijk hebben wij deze koel- en vriesunits nog altijd beschikbaar, maar doordat de afmetingen daarvan niet altijd toereikend bleken, hebben wij besloten ons wagenpark uit te breiden met een geconditioneerde vrachtauto.

 

Wellicht vraagt u zich af, waarom zo’n grote truck bij een koerier? In de praktijk blijken gekoelde zendingen vaak al snel de toegestane laadvermogens van koelbussen te overschrijden. Omdat wij geen risico nemen met overbelading en we onze relaties graag van dienst zijn bij het oplossen van hun vervoersuitdagingen, is de keus op deze vrachtauto gevallen. Via deze pagina willen wij onze nieuwe aanwinst dan ook graag aan u voorstellen.

 

Dit voertuig heeft een in te stellen temperatuurrange van -30°C tot +30°C. We kunnen in deze truck maximaal 20 europallets of 16 blokpallets laden van 230 centimeter hoog en het maximale laadvermogen bedraagt 8.000 kg. Natuurlijk kunnen we in plaats van pallets ook kiezen voor Deense karren (max. 26 stuks) of stapelwagens (max. 13 stuks). Doordat de auto is uitgevoerd met slaapcabine, blijft uw zending ook bij internationale ritten ’s nachts niet onbeheerd achter op een parkeerplaats. Zo nodig kunnen we onze elektrische pallettruck meenemen tijdens de rit,  maar dat kost uiteraard wel wat laadruimte.

 

We hopen u met deze koelvrachtauto van dienst te kunnen zijn. Of er nu onverwachts met veel spoed goederen naar uw klant gebracht moeten worden of u heeft behoefte aan een structurele oplossing voor het vervoer van uw goederen, we zijn altijd bereid samen met u de juiste oplossing te vinden. Als u vragen heeft, of gebruik wilt maken van onze diensten, kunt u ons telefonisch 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.