9,3/10
100% beveelt ons aan
Spoedopdracht? Bel 0174 - 418 301
Spoedopdracht? Bel 0174 - 418 301
Onze diensten

Snelle Direct Service.

Voor als het écht snel moet!

Binnen 45 minuten kunnen we overal in Nederland uw zending ophalen. Dit kunnen we garanderen, omdat we in ons netwerk de beschikking hebben over circa 130 bestelauto's verspreid over heel Nederland.

24/7 rechtstreeks van ophaal- naar afleveradres.

24 uur per dag en 7 dagen per week worden uw goederen opgehaald en rechtstreeks, zonder opslag of overslag, naar het afleveradres gebracht, door heel Europa. Het maximale gewicht per zending bedraagt in principe 1.300 kg en maximaal 300 cm. Door in De Lier een aanhangwagen aan te koppelen, kunnen we ook voor zwaardere en langere zendingen een passende oplossing bieden.

Sneltransport

Vanuit onze vestiging in De Lier kunnen wij overigens ook sneltransporten uitvoeren met vrachtwagens met een laadvermogen tot maximaal 15.000 kg.

Landelijk dekkend netwerk koeriersdiensten.

Omdat we in ons netwerk de beschikking hebben over circa 130 bestelauto's verspreid over heel Nederland, zal de aanrijdtijd binnen Nederland naar het door u opgegeven afhaaladres, over het algemeen, niet meer tijd in beslag nemen dan 45 minuten.

Ook distributie is geen enkel probleem!

Of het nu gaat om het distribueren van 120 adressen door heel Nederland of 17 adressen in het centrum van Utrecht, bijna alles is mogelijk doordat wij een ruim assortiment aan voertuigen tot onze beschikking hebben. Onze goed opgeleide chauffeurs staan dagelijks voor u klaar om uw zendingen op tijd en netjes te bezorgen.

Ook om meerdere routes te plannen en te sorteren hebben wij voldoende mogelijkheden en ruimte tot onze beschikking. Bij aankomst van uw zending ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail met de aflevergegevens. Wij vervoeren onder AVC-, AVK- of CMR-condities.

Familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring op de teller.