9,3/10
100% beveelt ons aan
Spoedopdracht? Bel 0174 - 418 301
Spoedopdracht? Bel 0174 - 418 301
Home

Over ons.

De mensen achter Veldwerk Koerier.

Zoals bij elke organisatie zijn het de mensen achter de organisatie die het succes ervan bepalen. Ook al hebben we continu te maken met spoedopdrachten, met elkaar bewaren we de rust en kunnen we daardoor heel snel schakelen. Met ons loyale personeelsbestand zijn we er van overtuigd dat we met elkaar altijd voor een 10 gaan. Iets waar we best goed in slagen als we de klantbeoordelingen bekijken.

Onze planning, elke minuut tot in detail geregeld!

Nico, Arjen en Fabian vormen met z'n drieën ons dagelijkse planningsteam. In geval van vakantie of ziekte springt Martin of Koos bij.

We hebben daarvoor onder meer de beschikking over een uitgebreid Transport Management Systeem en een voertuigvolgsysteem voor de actuele locatie van ieder voertuig. Samen zorgen we ervoor dat we 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar zijn voor spoedopdrachten.

Uiteraard zorgen we bij elke rit voor een gedegen ritvoorbereiding voor onze chauffeurs, zodat wij onderweg zo min mogelijk tijd verliezen.

Als onderdeel van ons TMS maken we gebruik van een chauffeurs-app, waarmee onze chauffeurs altijd de meest actuele informatie van uw order kunnen zien en waarin zij de afmeldgegevens registreren.

Met één van onze klanten gaat het partnerschap zo ver, dat we volledig in eigen beheer een app hebben ontwikkeld om de datastromen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze app biedt ons de mogelijkheid efficiënter te werken en geeft ons inzicht in alle beschikbare data.

Lading gezekerd? Vanzelfsprekend!

Wij nemen ons vak bijzonder serieus. Veiligheid heeft daarin altijd topprioriteit. Ladingzekering is dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Iets waarin we elke nieuwe medewerker opleiden, zodat uw zending altijd veilig onderweg is.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?