Frankrijk Express Service

Al sinds 1988 zijn onze chauffeurs met regelmaat in Frankrijk te vinden. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij telefonisch bereikbaar voor uw spoedopdrachten van en naar Frankrijk. Voor een vaste all-in prijs per postcodegebied wordt uw zending met de grootst mogelijke zorg zo snel mogelijk opgehaald en rechtstreeks, zonder op- of overslag, naar het afleveradres gebracht.


De vaste tarieven zijn geldig bij afhaling van uw zending in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Voor de overige provincies geldt een vaste toeslag. Het maximale gewicht per zending bedraagt voor deze service 850 kg. Voor de afmetingen geldt dat de zending moet passen in onze speciaal uitgeruste Citroën Berlingo XL. 

Afmetingen Citroën Berlingo XL

De maximale lengte over de hele hoogte bedraagt 170 cm en de maximale lengte op de laadvloer bedraagt 200 cm. Grotere en zwaardere zendingen kunnen we middels onze Snelle Direct Service of Sneltransport Service uiteraard ook snel en veilig naar Frankrijk brengen.


Gekoelde zendingen kunnen vervoerd worden tot een gewicht van 700 kg en maximaal 94x82x73 cm voor een toeslag van 15%. De laagst instelbare temperatuur is 0˚C.


Bij aankomst van uw zending ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail met de aflevergegevens. Het vervoer naar Frankrijk geschiedt onder de CMR-condities.


Wilt u meer informatie of het tariefoverzicht voor onze Frankrijk Express Service ontvangen? Neem dan contact op met onze planning en zij helpen u graag verder.


Direct een opdracht plaatsen?

Bent u al bekend met onze Frankrijk Express Service? Dan kunt u middels onderstaand formulier ook direct een ritopdracht plaatsen bij onze planning. Zij zullen uw opdracht dan  bevestigen en inplannen. Het invullen van onderstaand formulier brengt een transportovereenkomst tot stand tussen u en Veldwerk Koerier met alle bijkomende voorwaarden en verplichtingen.

Wanneer u dit formulier invult buiten onze reguliere openingstijden op werkdagen van 06:00 tot 17:00 uur, verzoeken wij u ook telefonisch contact op te nemen met onze planning via 0174 418 301, omdat het formulier anders wellicht te laat gezien zal worden.

Zo snel mogelijk
Gekoeld vervoer

* verplicht in te vullen

Hierbij verklaart u alle gegevens juist te hebben ingevuld en Veldwerk Koerier opdracht te geven tot het uitvoeren van het bovenstaand transport volgens de u reeds bekende voorwaarden. Het tarief dat wij voor deze dienst hanteren, is u bekend en u gaat akkoord met dit tarief. Wij zullen na uitvoering van de opdracht een factuur sturen voor de geleverde diensten en u zult deze factuur binnen de afgesproken betalingstermijn voldoen. *