9,3/10
100% beveelt ons aan
Spoedopdracht? Bel 0174 - 418 301
Spoedopdracht? Bel 0174 - 418 301
Onze diensten

Frankrijk Express Service.

Vaste all-in prijs per postcodegebied.

Al sinds 1988 zijn onze chauffeurs met regelmaat in Frankrijk te vinden. 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij telefonisch bereikbaar voor uw spoedopdrachten van en naar Frankrijk. Voor een vaste all-in prijs per postcodegebied wordt uw zending met de grootst mogelijke zorg zo snel mogelijk opgehaald en rechtstreeks, zonder op- of overslag, naar het afleveradres gebracht.

De vaste tarieven zijn geldig bij afhaling van uw zending in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Voor de overige provincies geldt een vaste toeslag. Het maximale gewicht per zending bedraagt voor deze service 850 kg. Voor de afmetingen geldt dat de zending moet passen in onze speciaal uitgeruste Citroën Berlingo XL. 

De maximale afmetingen.

De maximale lengte over de hele hoogte bedraagt 170 cm en de maximale lengte op de laadvloer bedraagt 200 cm. Grotere en zwaardere zendingen kunnen we middels onze Snelle Direct Service, Sneltransport Service of Koelkoerier Service uiteraard ook snel en veilig naar Frankrijk brengen.

Gekoelde zendingen kunnen vervoerd worden tot een gewicht van 700 kg en maximaal 94x82x73 cm voor een toeslag van 15%. De laagst instelbare temperatuur is 0˚C.

Meer weten?

Bij aankomst van uw zending ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail met de aflevergegevens. Het vervoer naar Frankrijk geschiedt onder de CMR-condities.

Wilt u meer informatie of het tariefoverzicht voor onze Frankrijk Express Service ontvangen? Neem dan contact op met onze planning en zij helpen u graag verder.

Familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring op de teller.