Snelle Direct Service

24 uur per dag en 7 dagen per week worden uw goederen opgehaald en rechtstreeks, zonder opslag of overslag, naar het afleveradres gebracht, door heel Europa. Het maximale gewicht per zending bedraagt in principe 1.300 kg en maximaal 300 cm, maar door in De Lier een aanhangwagen aan te koppelen of te kiezen voor onze BE-trekker met -oplegger van 12 meter, kunnen we ook voor zwaardere en langere zendingen wellicht toch een passende oplossing bieden. Vanuit onze vestiging in De Lier kunnen wij overigens ook sneltransporten uitvoeren met vrachtwagens met een laadvermogen tot maximaal 15.000 kg. 

 

Omdat we in ons netwerk de beschikking hebben over circa 130 personenauto´s en combo's verspreid over heel Nederland, zal de aanrijdtijd binnen Nederland naar het door u opgegeven afhaaladres, over het algemeen, niet meer tijd in beslag nemen dan 45 minuten.

 

Ook distributie is voor ons natuurlijk geen enkel probleem. Of het nu gaat om het distribueren van 120 adressen door heel Nederland of 17 adressen in het centrum van Utrecht, bijna alles is mogelijk doordat wij een ruim assortiment aan voertuigen tot onze beschikking hebben.

 

Onze goed opgeleide chauffeurs staan dagelijks voor u klaar om uw zendingen op tijd en netjes te bezorgen.

 

Ook om meerdere routes te plannen en te sorteren hebben wij voldoende mogelijkheden en ruimte tot onze beschikking.

 

Bij aankomst van uw zending ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail met de aflevergegevens. Wij vervoeren onder AVC-, AVK- of CMR-condities.