Zelfde Dag Service

Natuurlijk houden we bij de aanschaf van nieuwe voertuigen rekening met het milieu, maar toch willen we een extra bijdrage leveren aan een schonere leefomgeving. Daarom willen we met deze dienst onze beladingsgraad verhogen.

In het gebruikelijke koerierswerk is dit vaak erg moeilijk, omdat er meestal veel haast bij geboden is. Uw zending moet zo snel mogelijk afgeleverd worden en dat is dan ook de reden dat u Veldwerk Koerier belt. Combinaties met zendingen van andere relaties zijn dan niet te maken en ook retourvrachten passen meestal niet.


Om deze reden bieden we u vanaf heden naast onze Snelle Direct Service ook een Zelfde Dag Service aan. Hierbij moet uw zending vóór 11.00 uur ’s morgens bij ons aangemeld zijn en gereed staan. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw zending nog dezelfde dag vóór 17.00 uur wordt afgeleverd. Uw zending kan meerdere keren worden overgeladen, maar dit zal uiteraard met de zorg gebeuren die u van een goede koerier mag verwachten.

Natuurlijk heeft deze dienst voor u ook nog een financieel voordeel, want minder haast betekent ook minder betalen. Onze Zelfde Dag Service is dan ook een goedkopere keuze ten opzichte van onze Snelle Direct Service.

U zult begrijpen dat een dergelijk systeem van combinaties maken aan een aantal voorwaarden moet voldoen om te kunnen werken. Daarom gelden bij de Zelfde Dag Service de volgende aanvullende voorwaarden:

* Uitsluitend op werkdagen

* Uitsluitend binnen Nederland (Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen uitgesloten)

* Maximaal gewicht, volume en lengte van de zending bedragen resp. 50 kg, 0,5 m³ en 100 cm

* Extra stops en retourvrachten zijn niet mogelijk

Daarnaast zijn uiteraard onze overige voorwaarden op deze dienst van toepassing, zoals de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (AVK) en de Transport & Logistiek Nederland algemene betalingsvoorwaarden. Bij aankomst van uw zending ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail met de aflevergegevens.